lokakuu 27, 2021

Kuinka saan enemmän vuokrauksia?

Hygglon kautta vuokraamalla pystyt tienaamaan rahaa ja säästät samalla ympäristöä. Vuokrauksien määrät kasvavat päivä päivältä ja haluamme antaa vinkkejä siihen, miten pystyt maksimoimaan ne ja ottamaan kaiken hyödyn irti!

  1. Seuraa mitä kannattaa vuokrata

Suosittelemme tarkastamaan, mikä on tällä hetkellä suosittua ja mitä kannattaa vuokrata esimerkiksi juuri tällä sesongilla. Voit käydä kurkkaamassa meidän top-listamme, joka voi auttaa inspiraation puutteen iskiessä. Lue lisää täältä :)

2. Lisää vähintään neljä kuvaa per ilmoitus

Vuokraajat pitävät siitä, että he pystyvät näkemään miltä tavara juuri tällä hetkellä näyttää. Tämän lisäksi he haluavat yleensä saada mahdollisimman tarkat tiedot tuotteen ominaisuuksista. Suosittelemme lisäämään vähintään neljä kuvaa yhtä ilmoitusta kohtaan sekä ottamaan mahdollisimman tarkat ja selkeät kuvat tavaran tämän hetkisestä kunnosta.

3. Mainosta muille vuokraavasi Hygglon kautta

Hygglon kautta vuokraaminen on turvallista, hauskaa ja helppoa. Vinkkaa ystäville, perheelle tai naapureille, että vuokraat tavaroitasi. Kaikki vuokraukset ovat vakuutettuja ja henkilöt tunnistautuvat pankkitunnuksillaan rekisteröityessään. Voit mainostaa tavaroitasi esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa.

4. Vastaa mahdollisimman nopeasti ja ole palveluhenkinen

Hygglon kautta eniten vuokrauksia saavat he, jotka vastaavat nopeiten ja ovat saaneet hyviä arvosteluja. Muista vastata nopeasti, olla avulias ja palveluhenkinen, niin saat varmasti lisää vuokrauksia! <3

5. Lisää useampia nouto- ja luovutuspaikkoja

Pystyt lisäämään ilmoituksiin lukuisia nouto- ja luovutuspaikkoja. Hygglo näyttää vuokraajille lähimpänä olevat ilmoitukset, joten on hyödyllistä lisätä mahdollisimman monta paikkaa, josta noutaa tavarat.

Hauskaa vuokrailua! <3