syyskuu 3, 2021

Miksi Hyggloa tulisi käyttää?

Kiertotalous on ratkaisu maailmaa koettelevaan kestävyyskriisiiin.

Me olemme siirtymässä kohti uutta aikakautta, jossa tavaroiden omistajuuden periaatteet tulee muuttumaan. Me Hygglossa uskomme vahvasti siihen, että ihmiset alkavat ymmärtämään paremmin sen, ettei kaikkea tarvitse omistaa. Tavaroiden vuokraus tarjoaa meille mahdollisuuden säästää rahaa, edistää hyvinvointia, tienata jo olemassa olevista tavaroista ylimääräisiä varoja sekä kaiken tämän lisäksi tehdä palveluksen ympäristölle.

Hygglo on vuonna 2016 perustettu pohjoismaiden suurin vertaisvuokrausalusta. Yli 1000 kategoriaa tarjoaa mahdollisuuden löytää tavaroita laidasta laitaan, riippuen vuokraajan sijainnista ja tavarasta. Ideana on tehdä tavaroiden vuokraamisesta päivä päivältä arkisempaa, vähentää erityisesti kertakäyttöisten tavaroiden ostamista ja tätä kautta edistää jakamistaloutta. Tavarat ovat vakuutettuja vuokrauksen ajaksi ja kaikkien täytyy tunnistautua pankkitunnuksilla ennen rekisteröitymistä. Nämä ominaisuudet tekevät palvelustamme turvallisen ja luotettavan keinon vuokrata tavaroita.

Hygglon suurin toivomus on, että ennen kuin ihmiset ostavat tavaroita, he kysyisivät itseltään: ''Tarvitseeko minun ostaa vai voisinko sen sijaan vuokrata?'' ja heille tulisi mieleen tarkistaa onko tavara saatavilla Hygglossa.

Tervetuloa jakamistalouden aikakausi ja hyvästi kertakäyttökulttuuri. <3

BUY LESS STUFF.