toukokuu 13, 2024

Miljoona vuokrausta seitsemässä maassa

Yli miljoona vuokrausta yhteensä seitsemässä maassa

Hygglo perustettiin Ruotsissa, mutta se on saatavilla nyt myös Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, USA:ssa ja Kanadassa. Yli miljoonalla vuokrauksella olemme maailman suurin tavaroiden vertaisvuokrausalusta ja jatkamme nopeaa kasvuamme.

Elämme maailmassa, jossa tavaroita tuotetaan turhaan, ihmiset omistavat kertakäyttöisiä tavaroita ja markkinoinnin myötä meitä kuluttajia kannustetaan ostamaan vuokraamisen sijaan mitä tarvitsemme.

Me emme tätä hyväksy. Tavoitteenamme on, että ihmiset ostavat vähemmän ja jakavat enemmän. Hygglon missio on tehdä vuokraamisesta edullista ja helppoa. Haluamme, että ihmiset voivat vuokrata mitä vain, missä vain, ilman ostamisen tarvetta.

Hygglon kautta on tapahtunut yli miljoona vuokrausta ja alustalla on 1.2 miljoonaa käyttäjää. Tämän perusteella uskomme vahvasti, että olemme hyvällä polulla muuttamaan maailmaa parempaan suuntaan, vaikka missiomme toteuttamiseen on vielä matkaa. Mikäli et vielä ole vuokrannut tai laittanut omia tavaroita vuokralle, tee se nyt ja lähde mukaan matkaamme!