syyskuu 8, 2022

Vuokraa ostamisen sijaan!

Vuokraa ostamisen sijaan!

Maapallon ylikulutuspäivä vuonna 2022 oli 28.heinäkuuta.

Maapallon ylikulutuspäivä on päivä, jolloin ihmiskunta on kuluttanut loppuun koko vuoden luonnon resurssit. Loppuvuoden ajan ylläpidämme ekologista vajettamme karsimalla paikallisia luonnonvaravarastoja ja keräämällä hiilidioksidia ilmakehään. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Overshoot Day -päivä oli niin aikaisin tänä vuonna, on se, että ostamme paljon enemmän kuin todellisuudessa tarvitsemme. Olemme tottuneet siihen, että jos tarvitsemme jotain uutta, ajattelemme heti sen ostamista. Yksi tavoitteistamme Hygglossa on parantaa kulutuskäyttäytymistä keskittymällä vuokraamiseen ostamisen sijaan – haluamme tehdä kuluttamisesta kestävämpää, halvempaa ja helpompaa. Miten luulemme sen tapahtuvan vuokraamalla ostamisen sijaan?


1. Vuokraaminen on kestävämpää

Yleisesti ottaen vuokraaminen lisää tavaroiden käyttöastetta ja Hygglon tapauksessa vähentää tavaroiden turhaa ostamista. Kaiken kaikkiaan tämä tarkoittaa, että yritysten täytyy tuottaa vähemmän asioita, jotka vaikuttavat suoraan ympäristöön ja ilmastoon. Tietenkin on odotuksia - jos ajat Haaparannasta vuokraamaan tikkaat Ystadiin, ovat ympäristövaikutukset  negatiiviset.

2. Halvempaa

Tietysti tämä riippuu tilanteesta - monet ihmiset ajattelevat, että porakoneen vuokraaminen 10 eurolla päivässä on kallista, "koska sen ostaminen maksaa vain sata euroa", mutta jos ostat halvan porakoneen sillä perusteella, että voit verrata sitä "ansaitsemiseen" alennetuista tavaroista - Jos sinulla ei ole niin suurta tarvetta, ostat jotain jota et tarvitse ja päädyt siksi miinukseen puolelle. Hygglon kautta vuokrattaessa mukana tulee myös vakuutus - eli kun jokin menee rikki, korvaa vakuutus tavaran.

3. Helpompaa

Useimmat Hyggloa käyttävät ihmiset pitävät alustaa helppokäyttöysenä kolmesta syystä: Se on usein lähempänä. Näet tuotteita sijaintisi perusteella, yksityiset ihmiset ovat yleensä joustavampia aikojen ja paikkojen suhteen - heillä on useimmiten aikaa. * Hygglo on startup, joka on edelleen laajentumassa, joten missä päin maata olet, on paljon tekemistä sen kanssa, kuinka lähellä asiat ovat. Suosittelemme tarkistamaan sijaintisi nettisivuilta!

4. Turvallista

Vuokraaminen muilta ihmisiltä voi olla jännittävää, ja monet ovat sanoneet, että syy vuokraamiseen mieluummin yrityksen kuin yksityishenkilöiden kautta on se, että he eivät luota saavansa oikeaa tavaraa tai että esine saattaa mennä rikki. Hygglo on tehnyt vertaisvuokrauksesta turvallista ja luotettavaa. Kaikkien käyttäjien tulee kirjautua sisään pankin kautta ja läpäistä luottotarkastuksemme voidakseen vuokrata Hygglon kautta. Yleisvakuutuksemme kattaa myös 3000 eur ilman omavastuuta. Tämä tarkoittaa, että sekä vuokraus että myyjä on turvattu Hygglon kautta vuokrattaessa.