marraskuu 22, 2021

Tavarat tulisi saada käyttöön!

Tavarat tulisi saada käyttöön!

Ihmisillä on aivan liikaa tavaraa ja ikävä kyllä niitä käytetään liian vähän. Nea Siltala päätti ryhtyä vuokraamaan tavaroitaan, sillä totesi sen olevan helppo tapa tienata rahaa ja säästää ympäristöä.

  • Tällä hetkellä vuokraan ainoastaan tekstiilipesuriamme, mutta kevätsesongin alkaessa aion laittaa lisää tavaroitani vuokralle!

Paljon tavaroita kotona

  • Omistan valtavan määrän tavaroita. Vuosien varrella on tullut ostettua esimerkiksi retkeilytarvikkeita, siivousvälineitä sekä työkaluja, joita voisi käyttää huomattavasti enemmän. Niihin on mennyt todella paljon rahaa ja on siistiä, että vihdoin on löytynyt keino tienata käytetyt rahat takaisin. Tällä hetkellä haluan vuokrata vain kestäviä ja isompia tavaroita, mutta tulevaisuudessa toivottavasti myös näitä enemmän.

Odotuksia Hygglolta?

  • Toivon, että vuokrauksia tapahtuu mahdollisimman paljon tulevaisuudessa. Tärkeintä olisi, että tavarat tulisivat käyttöön, eikä jäisi pölyttymään varastoon. Rahan tienaaminen niistä on tietenkin aina plussaa!

Kokemukset:

  • Sovellus toimii todella sujuvasti. Siellä on helppo navigoida, kommunikoida sekä tarkastella aiempia vuokrauksia. On myös kätevämpää maksaa kortilla käteisen sijaan. Tavaroiden listaaminen vuokralle on näppärää ja se vie todella vähän aikaa. Myös itse vuokraaminen sujuu nopeasti, kun sopii tapaamispaikaksi oman kodin vuokraajan kanssa.

Vinkkejä vuokraamiseen:

  1. Vuokraa tavaroita, joita ihmiset tarvitsevat
  2. Valmistaudu vastaamaan tavallisiin kysymyksiin
  3. Muista tarkastaa, että tavara palautetaan ehjänä
  4. Muista antaa selkeät ohjeet vuokraajalle tavarasta, jota vuokraat
  5. Estä päivät, jolloin et pysty vuokraamaan tavaroita

Kivaa vuokraamista! :)

Nea Siltala