syyskuu 15, 2021

Tavaroiden vertaisvuokraus

Lainaisitko toiselta?

Vuokraaminen on aina parempi vaihtoehto ostamiselle, etenkin kun kyseisen tavaran käyttö on vähäistä. Tällä hetkellä tavallisten vuokrauspalveluiden ongelmana on se, että palveluntarjoajalla täytyy olla paljon valikoimaa varastossa. Tämä tarkoittaa sitä, että myös paljon tavaraa jää käyttämättä. Ekologisempi vaihtoehto on vertaisvuokraus, jolloin yksityishenkilöt laittavat omia tavaroitaan vuokralle.

Tavaroita käytettäisiin näin enemmän, joka takaisi niille mahdollisimman pitkän elinkaaren. Tuotteiden maksimaalinen käyttö taas heijastuisi niiden valmistamiseen sekä myyntiin - kestävyyden ja laadun merkitys korostuisi, jolloin erityisesti kertakäyttöisten ostosten tarve vähenisi. Ympäristön kannalta vertaisvuokraamisella on todella laaja vaikutus, mutta ikävä kyllä tämä ei riitä, vaan se vaatii muutosta myös asenteisiin. Suurimpana ongelmana lienee ajatus siitä, että tavaroita olisi helpompi ostaa kuin vuokrata. Vertaisvuokraaminen saattaa tuntua monelle monimutkaiselta myös sen takia, että vuokraus nähdään vielä poikkeuksena, kun taas ostaminen on normi.

Me haluamme tehdä vertaisvuokraamisesta helppoa, mukavaa ja yksinkertaista. Tässä olemme luetelleet keinoja, joiden ansiosta juuri Hygglo pystyy muuttamaan asenteita vertaisvuokrauksen suhteen:

  • Kaikki tavarat ovat vakuutettuja vuokrauksen ajaksi
  • Tavaran omistaja sekä vuokraaja pystyvät kommunikoimaan chatin välityksellä keskenään
  • Asiakaspalvelumme on auki 9-18 maanantaista perjantaihin
  • Kaikki tunnistautuvat pankkitunnuksilla rekisteröityessään
  • Saat valita useita sijainteja luovutukselle
  • Maksu siirretään tavaran omistajalle vasta vuokrauksen päätyttyä

BUY LESS STUFF! <3