kesäkuu 13, 2023

Tavaroiden vuokraaminen

Tavaroiden vuokraaminen

''Pidän sanonnasta, että pitäisi omistaa tavaroita, joiden arvo kasvaa ja vuokrata tavaroita, joiden arvo laskee. Esimerkiksi asunto, taide, kellot ja arvopaperit ovat hyviä esimerkkejä tavaroista, joiden arvo todennäköisesti vain kasvaa. Melkein kaikkien muiden tavaroiden arvo mitä todennäköisemmin laskee. Käytämme hyvin harvoin kaikkia tavaroita, joita omistamme ja teemme paljon impulsiivisia ostopäätöksiä. Vaikka itse käytän Hyggloa kestävän kehityksen näkokulmasta, pitäisi useampien ymmärtää alustan taloudelliset hyödyt. Jos yrität myydä 4-5 vuotta vanhoja suksia, hinta on lähemmäs nollaa, mutta jos laitat ne vuokralle vain muutamaksi kerraksi, tienaat enemmän kuin mitä olet alunperin maksanut tavarasta. Sama koskee henkilöä, joka päättää vuokrata ostamisen sijaan. He säästävät paljon rahaa kun he eivät osta aivan kaikkea uutena.

Aloitin Hygglon käyttämisen kun tarvitsin sahaa, mutta en tuntenut ketään ketä omistaa. Päädyin Hygglon sivustolle ja löysin sahan vuokralle. Huomasin kuinka yksinkertaista ja helppoa vuokraaminen on, joten päätin myös laittaa omia tavaroita vuokralle. Aloitin pyörästä ja suksista ja nyt olen lisännyt paljon tavaroita vuokralle. Useimmat vuokraavat 1-3 päiväksi ja monet ovat päättäneet kokeilla tavaraa kun miettii sen ostamista. Kaupat harvoin antavat kokeilla pyörän vuokraamista ennen ostopäätöstä.

Ympäristöaktiivina ja henkilöna, joka yrittää vähentää kuluttamista on Hygglon käyttäminen minulle arkipäiväistä. Palvelu auttaa saamaan tavarat enemmän käyttöön ja mahdollisuuden vuokrata tavaroita, joita käyttää vain kerran vuodessa. Me pystymme vaikuttamaan jakamistalouteen ja sen kehittymiseen. Hygglossa on tähän mennessä tullut vastaan ainoastaan palveluhenkisiä ja mukavia ihmisiä!''

Thomas Rem, Hygglon käyttäjä