kesäkuu 13, 2023

Tavaroiden vuokraaminen

Tavaroiden vuokraaminen

''Pidän sanonnasta, jonka mukaan tulisi omistaa tavaroita, joiden arvo kasvaa ja vuokrata tavaroita, joiden arvo laskee. Esimerkiksi asunto, taide, kellot ja arvopaperit ovat hyviä esimerkkejä tavaroista, joiden arvo todennäköisesti vain kasvaa. Melkein kaikkien muiden tavaroiden arvo mitä todennäköisemmin laskee. Käytämme hyvin harvoin kaikkia tavaroita, joita omistamme ja teemme paljon impulsiivisia ostopäätöksiä. Vaikka itse käytän Hyggloa kestävän kehityksen näkökulmasta, pitäisi useampien ymmärtää alustan taloudelliset hyödyt. Jos yrität myydä 4-5 vuotta vanhoja suksia, hinta on lähemmäs nollaa, mutta jos laitat ne vuokralle vain muutamaksi kerraksi, tienaat enemmän kuin mitä olet alunperin maksanut tavarasta. Sama koskee henkilöä, joka päättää vuokrata ostamisen sijaan. He säästävät paljon rahaa kun he eivät osta aivan kaikkea uutena.

Aloitin Hygglon käyttämisen kun tarvitsin sahaa, mutta en tuntenut ketään, kuka sellaisen omistaa. Päädyin Hygglon sivustolle ja löysin sahan vuokralle. Huomasin kuinka yksinkertaista ja helppoa vuokraaminen on, joten päätin myös laittaa omia tavaroita vuokralle. Aloitin pyörästä ja suksista ja nyt olen lisännyt paljon muitakin tavaroitani vuokralle. Useimmat vuokraavat tavarat 1-3 päiväksi ja monet ovat päättäneet ensin kokeilla tavaraa ennen ostopäätöksen tekemistä. Kaupat harvoin antavat kokeilla pyörän vuokraamista ennen ostopäätöstä.

Ympäristöaktiivina ja henkilönä, joka yrittää vähentää kuluttamista on Hygglon käyttäminen minulle arkipäiväistä. Palvelu auttaa lisäämään tavaroiden käyttöastetta ja mahdollisuuden tavaroiden vuokraukseen, joita käyttää vain kerran vuodessa. Me pystymme vaikuttamaan jakamistalouteen ja sen kehittymiseen. Hygglossa on tähän mennessä tullut vastaan ainoastaan palveluhenkisiä ja mukavia ihmisiä!''

Thomas Rem, Hygglon käyttäjä