helmikuu 15, 2022

Vaatepuun ja Hygglon yhteistyö

Vaatepuu ja Hygglo aloittivat yhteistyön vuoden 2022 alussa.

Yritykset haluavat yhdessä kannustaa ihmisiä kohti kestävämpää elämäntapaa tekemällä vaatteiden ja tavaroiden yhteiskäytöstä mahdollisimman hauskaa ja helppoa.

Hygglon alustan kautta omia tavaroitaan vuokraavat yksityishenkilöt ja yritykset voivat jatkossa valita noutopaikaksi Vaatepuun Helsingin, Järvenpään ja Turun vaatelainaamot.

Hygglo (v. 2016) on pohjoismaiden suurin vertaisvuokrausalusta. Alusta tarjoaa mahdollisuuden vuokrata mm. kodintavaroita eteenpäin silloin, kun ne eivät ole käytössä. Ideana on tehdä tavaroiden vuokraamisesta turvallista, sekä vähentää erityisesti kertakäyttöisten tavaroiden ostamista. Hygglon suosituimpiin kategorioihin kuuluvat esimerkiksi työkalut, ajoneuvot, kamerat, retkeilyvarusteet ja siivousvälineet. Käyttäjät rekisteröityvät pankkitunnuksilla, tavarat ovat vakuutettuja vuokrauksen ajaksi ja ilmoituksen jättäminen ei maksa mitään.

Vaatepuu (v. 2013) on kestäviä pukeutumisratkaisuja tarjoava yritys, jonka toiminta rakentuu vaatelainaamo-konseptin ympärille. Vaatelainaamo on kuin kirjasto, mistä jäsenmaksun maksaneet jäsenet käyvät lainaamassa valikoituja arki- ja juhlavaatteita samalla tavalla kuin kirjastosta kirjoja sekä arkeen, että juhlaan. Vaatepuun omilla nettisivuilla koko valikoima on selattavissa ja varattavissa omaan lähitoimipisteeseen. Myös kertavuokraus on mahdollista. Vaatelainaamon toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Järvenpäässä ja Turussa. Lisäksi Helsingin ja Järvenpään toimipisteissä palvelee vastuullinen vaatekauppa, second hand -market sekä korjaus- ja muokkauspalvelut. Laita tavarasi vuokralle!

Miten Vaatepuun ja Hygglon yhteistyö käytännössä toimii?

1. Rekisteröidy Hyggloon pankkitunnuksilla ja lisää sinne haluamasi tavara.

2. Lisää tavaran sijainniksi valitsemasi Vaatepuun toimipiste.

3. Varaus vahvistetaan, kun vuokraaja on maksanut vuokrasumman.

4. Vie tavara toimipisteeseen ja ilmoita vuokraajalle sen olevan noudettavissa.

5. Vuokraaja noutaa tavaran toimipisteestä.

6. Tavara palautetaan liikkeeseen kun vuokraus on päättynyt.

7. Käy hakemassa tavara liikkeestä seuraavana aukiolopäivänä.

Mitä jos me kaikki vuokrattaisiin/lainattaisiin vuonna 2022 muutama tavara/vaate enemmän? <3

Lisätietoja:

www.vaatepuu.fi

www.hygglo.fi